Een sponsor voor Samuel

We zijn weer op zoek naar een sponsor voor Samuel.  Samuel verblijft al 4 jaar onder de vleugels van Egoli Africa omdat zijn ouders onvindbaar zijn.  Sam is nu 13 jaar en gaat begin februari 2018 naar de laatste klas van de basisschool. Hij zit op Good Shepherd Nursery and Primary school in Kameke.  Sam is een stille, serieuze jongen die heel hard werkt op school.  Hij hoort dan ook bij de beste 10 leerlingen van de klas en daar is ie zichtbaar trots op.  Sam houdt van voetballen.  In de vakanties verblijft hij bij een gezin in Kisozi waarvan de kinderen ook deel uitmaken van ons sponsorprogramma.  Voor het nieuwe schooljaar hebben we nog geen sponsor.  Het liefst koppelen we Sam aan een vaste sponsor, maar we zijn ook erg blij met eenmalige bijdrage voor Sam.  Wil je Sam sponsoren? Neem dan even contact met ons op via info@egoliafrica.org