Een sponsor voor Favor

We zijn op zoek naar een sponsor voor Favor.   Favor woont bij haar grootouders in Kisozi.  Ze gaat naar Global View primary school in Kisozi.  De ouders van Favor zijn niet in beeld en de thuissituatie is fragiel.  De zorg voor Favor is best belastend voor grootmoeder.  Ze is niet in staat om haar naar school te sturen.   Voor het schooljaar 2021 hebben we nog geen sponsor.  Het liefst koppelen we Favor aan een vaste sponsor, maar we zijn ook erg blij met eenmalige bijdrage voor hen.  Wil je haar sponsoren? Neem dan even contact met ons op via info@egoliafrica.org

We are looking for a sponsor for Favor.  Favor lives with her grandparents in Kisozi.  She goes to Global View primary school in Kisozi.   The whereabouts of her parents are unknown and her home situation is fragile.  Caring for Favor is quite a burden for her grandmother.  She is not able to send Favor to school.  For the year 2021 we are looking for a sponsor.  We would love to connect Favor to an individual sponsor, but we are also happy with a one time donation.  Would you like to sponsor her? Contact us through info@eogliafrica.org

%d bloggers liken dit: