Juliet rond middelbare school af

Juliet Mbwali heeft haar middelbare school afgerond.  Ze heeft haar examens in s4 op Jipra in Jinja afgerond.  Een mijlpaal voor haar.  Juliet is een aantal jaren niet naar school geweest en thuis geweest om voor haar dochtertje te zorgen.  De afgelopen jaren is ze flink gegroeid.  Juliet is klaar voor een nieuwe stap in haar leven: ze wil heel graag de opleiding tot apotheker in Mukono gaan volgen.  Egoli Africa zelf kan Juliet geen ondersteuning bieden zonder de hulp van een sponsor.  De komende tijd gaan we ons best doen Juliet te helpen bij het vinden van een sponsor.  We vinden het belangrijk dat Juliet een beroep kan leren zodat zij een mooie baan in de toekomst kan vinden.

 

Juliet Mbwali has finished secondary school.  She has rounded off her s4 exams at Jipra in Jinja.  A milestone.  Juliet has not been to school for some years to care for her daughter.  The last years she has grown a lot.  Juliet is ready for a new step in her life: she would love to study in Mukono to be pharmacist.  Egoli Africa cannot support Juliet without the help of a sponsor.  In the time to come we shall do our best to find a sponsor for Juliet.  We think it is important that Juliet learns professional skills which allow her to find a job in the future.