Juliet rond middelbare school af

Juliet Mbwali heeft haar middelbare school afgerond.  Deze maand heeft ze haar examens in s4 op Jipra in Jinja gedaan.  Een mijlpaal voor haar.  Juliet is een aantal jaren niet naar school geweest en thuis geweest om voor haar dochtertje te zorgen.  Vervolgens maakte ze na s1 in Kisozi de overstap naar Jipra in Jinja.  De afgelopen jaren is ze flink gegroeid.  Juliet is klaar voor een nieuwe stap in haar leven: ze wil heel graag de opleiding tot verpleegster in Jinja gaan volgen.  Egoli Africa zelf kan Juliet geen ondersteuning bieden zonder de hulp van een sponsor.  De komende tijd gaan we ons best doen Juliet te helpen bij het vinden van een sponsor.  We vinden het belangrijk dat Juliet een beroep kan leren zodat zij een mooie baan in de verpleging kan vinden.