Football Maties zorgt voor voetbalplezier in Kisozi

Stichting Football Maties heeft ons weer blij gemaakt met voetbalmaterialen voor een drietal projecten.

Het team van Ivan Tenywe in Kisozi is door stichting Football Maties voorzien van ballen, shirts en schoenen, waardoor zij nu weer wedstrijden kunnen spelen tegen andere teams en op goede wijze kunnen trainen.  Verder heeft sportdocent David Kawomera sportmaterialen ontvangen (shirts, schoenen en ballen) die hij kan gebruiken voor de sportlessen op de middelbare school.  Eerder fabriceerden leerlingen ballen van bananenbladeren,  nu kunnen zij met de juiste materialen sporten.  Ook Streets Revolution in Iganga is verblijd met ballen.  Streets Revolution zet sport projecten op voor straatkinderen en zij kunnen deze ballen goed gebruiken voor hun activiteiten met de jongens.

%d bloggers liken dit: