Jackline krijgt een kraampakket van MommaLuv

Al geruime tijd werken we samen met stichting MommaLuv.  MommaLuv voorziet vrouwen in ontwikkelingslanden van een kraampakket na de geboorte van hun kindje.

Onlangs hebben we moeder Jackline kunnen verblijden met een pakket na de geboorte van haar eerste kindje.  Het kraampakket bevat belangrijke producten voor moeder en kind in de eerste maanden van het leven van het kindje.  Zo gaven we Jackline een muskietennet voor haar babietje, verzorgingsproducten voor de baby en fruit en voedsel als rijst om aan te sterken.  Ook zeep en een wasteil om goede hygiene te bevorderen vormden het pakket.  Dank je wel stichting MommaLuv en de ouders in Nederland die dit mogelijk hebben gemaakt.  Wat waardevol om met stichting MommaLuv te mogen werken.

%d bloggers liken dit: