Sponsorkinderen genieten van vakantie

Onze sponsorkinderen van de basisschool en middelbare school genieten weer van hun vakantie na de twee term in Oeganda.

De vakanties zijn begonnen en pas eind september gaan de kinderen weer naar school voor de laatste loodjes dit jaar.  De rapporten zien er goed uit! Onze jongste, Rachel Mukisa, praat niet veel maar doet het ontzettend goed op de kleuterschool.  Wilson en Samuel kunnen inmiddels met elkaar concurreren in P.5: ook zij blinken uit.  Sylivia Mpatalyona is bezig met haar toetsen en aan het voorbereiden op het PLE examen (het examen dat alle leerlingen in de laatste klas van de basisschool afleggen) en Paul werd verblijd met een kadootje van zijn sponsor.

We hebben dringend sponsors nodig.  Voor Samuel bijvoorbeeld, die dit jaar ondersteuning heeft gekregen maar volgend jaar toch echt weer een sponsor nodig heeft.  Ook Joan, Alex, Rachel, Favor en Natasha willen we kunnen koppelen om hen naar school te kunnen laten blijven gaan.  Een kind sponsoren via Egoli Africa staat voor laagdrempelig contact, de mogelijkheid om een persoonlijke band met je sponsorkind op te bouwen en snel inzicht in de resultaten op school.  Voor meer informatie neem gerust contact op.

%d bloggers liken dit: