Wereld Missie Hulp ondersteunt beroepstraining jongens Kisozi

De beroepstraining voor jongens in Kisozi kan uitbreiden dank zij ondersteuning van Wereld Missie Hulp uit België.

Het bakstenen project in Kisozi, waarbij jongens op eco vriendelijke wijze bakstenen maken willen we graag hand in hand laten gaan met een onderdeel timmeren.  De bedoeling is dat ook binnen dat onderdeel jongens gaan deelnemen die na de middelbare school geen beroepsopleiding hebben kunnen volgen en geen uitzicht hebben op werk.  De jongens krijgen begeleiding van een trainer en zullen zich concentreren op het maken van meubelstukken, schoolbanken enzovoorts.  Dank zij Wereld Missie Hulp kunnen we de eerste stap zetten naar uitbreiding en kunnen we machines gaan aanschaffen die gebruikt gaan worden binnen dit traject.

%d bloggers liken dit: