Egoli Africa nu ook een Oegandese CBO

Egoli Africa is nu ook in Oeganda officieel geregistreerd.  Egoli Africa-Uganda is in Oeganda een CBO: community based organization.

Onlangs heeft de Oegandese branch het certificaat van registratie in ontvangst mogen nemen.  Vooral voor de projecten in Kamuli district en de groei van projecten als het geitenproject voor ouderen, het bakstenen project en de toekomstige timmertraining waar we binnenkort de eerste stappen voor gaan zetten, is dit van groot belang.  Egoli Africa werkt in Oeganda samen met lokale partners zoals Initiative Uganda in de regio Iganga en Good Shepherd Care Ministries in Kameke en omgeving.  De Oegandese cbo kan nu de projecten in Kamuli district monitoren, begeleiden en de belangen behartigen.  Een belangrijke stap vooruit, ook voor het draagvlak in de omgeving.

%d bloggers liken dit: