Sam en zijn moeder

Samuel is nu 13 jaar.  Hij verblijft al sinds zijn zevende onder de vleugels van Egoli Africa.  We geven hem letterlijk een thuis in de schoolvakanties.  Door een nare loop van omstandigheden heeft Sam zijn ouders al sinds zijn zevende niet meer gezien.  Toch vonden we het belangrijk dat Sam weet waar zijn ouders zijn en ze kent. Na een lange speurocht die eerder eindigde in een tevergeefs zoeken in een Oegandees dorpje, hoorde Sams moeder van onze zoektocht.  Met 4 kleine kinderen in haar kielzog, liep Sams moeder de route naar onze lokatie.  Een route waar je met de auto 6 uur over doet…  We hebben er voor gezorgd dat Sam zijn moeder ontmoette, wat een emotioneel weerzien was.  Het werd ook pijnlijk duidelijk dat Sams moeder niet in staat is om voor Sam te zorgen.  Sam zal dus onder onze vleugels blijven en in de vakanties bij ons thuiskomen.  Op dit moment hebben we geen sponsor voor Sam, maar die hebben we wel nodig om Sam zorg en onderwijs te kunnen blijven geven.  Wil jij ons daarbij helpen? info@egoliafrica.org

%d bloggers liken dit: