Dorps ambulances

We zijn trots dat we kunnen aankondigen samen te gaan werken met de White Feather Foundation in het opzetten van dorps ambulance diensten op het platteland van Kamuli district.  De wegen naar grotere medisch centra en ziekenhuizen in de steden zijn niet altijd goed begaanbaar en velen kunnen vaak geen vervoer regelen om tijdens ongevallen, ziekten of complicaties tijdens de bevalling op tijd naar een ziekenhuis te komen.  De dorps ambulance service kan daar verandering in brengen.  De dorps ambulances gaan in verschillende dorpen rijden en we gaan daarvoor een samenwerking aan met een lokale health center.   De eerste ambulances worden binnekort door Pulse aan ons geleverd.

We zijn ook enorm blij dat stichting Imelda-Nolet ons in dit project ondersteunt. Dank zij hun ondersteuning en die van de White Feather Foundation kunnen we binnen met het opzetten van 5 ambulance diensten in plattelands gemeenschappen.

%d bloggers liken dit: