Markt van Hoop 2017

Op 25 november jl. waren we aanwezig op de Markt van Hoop in Goes.  Onze aanwezigheid daar stond volledig in het teken van sponsorship.  Het schooljaar in Oeganda zit er bijna op en we willen alvast vooruit kijken naar het nieuwe schooljaar, dat in februari 2018 start.  Op dit moment zijn diverse projecten in Oeganda in volle gang en vinden daar weer mooie, nieuwe ontwikkelingen en groei plaats.  Maar sponsorship is een programma waarbij geen vanzelfsprekendheid is.  Dit omdat we voor heel veel kinderen geen vaste sponsor hebben.  De opbrengst van de Markt van Hoop gaat dan ook naar onze sponsorleerlingen.  De opbrengst van de Markt van Hoop is niet voldoende om alle kinderen de garantie te geven dat zij volgend jaar weer naar school kunnen.  Voor kinderen als Samuel wiens ouders geen zorg dragen voor hem, voor de zusjes Favor en Natasha wiens vader niet in staat is schoenen, kleding of toiletpapier aan te schaffen en voor Rachel, die haar vader – Ivan Tenywe – vorige maand heeft verloren is het wel belangrijk dat ze naar school blijven gaan, omdat het de enige manier is om omstandigheden thuis te verbeteren. We zijn dan nog altijd voor een aantal kinderen op zoek naar een vaste sponsor.  Een eenmalige bijdrage is natuurlijk ook erg welkom.  Meer informatie over doneren is elders op onze site te vinden.

%d bloggers liken dit: