Grace afgestudeerd

4 en een half jaar geleden begon Grace met haar studie bosbouw aan Makerere University in Kampala.  4 jaar heeft Grace keihard gewerkt en ook al lijkt 4 jaar een lange tijd, de tijd is ook voorbij gevlogen, zo zei Grace afgelopen augustus (2017) nog tegen ons.  Op 16 januari was het dan zover: Grace is afgestudeerd.  We willen vooral sponsor Hans bedanken, die de laatste zet heeft gegeven waardoor Grace haar studie af heeft kunnen maken.  We zijn trots op deze geweldige prestatie!  Grace heeft nog geen baan op het gebied van bosbouw, maar ondertussen werkt ze wel als jeugdwerker voor de Methodist Church in Jinja.  We hopen dat Grace snel een baan vindt die bij haar studierichting past, maar vinden het ook geweldig dat ze zo van aanpakken weet en ondertussen deze baan met beide handen aan heeft gegrepen.

%d bloggers liken dit: