Sponsorkinderen

Voor Samuel, Wilson en Saniya is de lange vakantie tot en met februari 2019 al begonnen: zij hebben twee weken geleden hun PLE examen gedaan en daarmee is er een eind gekomen aan hun basisschool tijd in Kameke.  In februari 2019 zullen de drie naar een middelbare school gaan.  In augustus hebben wel al gesproken met de ouders van de kinderen en de komende tijd wordt er georiënteerd op de keuze voor de middelbare school.

De zusjes Natasha en Favor hebben een overstap gemaakt naar Glory Junior School in Kisozi.  Op die manier zijn ze dichterbij hun grootouders en is dagscholing betaalbaarder vergeleken met boarding school.  De meisjes beginnen inmiddels te wennen aan hun nieuwe school.

Eind november zit voor iedereen het schooljaar erop en begint de lange vakantie.

Met het oog op het nieuwe schooljaar zijn we weer op zoek naar vaste sponsors die we kunnen koppelen aan één van de kinderen.  Natuurlijk zijn we ook blij met een eenmalige bijdrage.  Interesse in sponsor zijn? Stuur ons dan een bericht via info@egoliafrica.org

%d bloggers liken dit: