Crowdfunding Hippe Sandalen maken

Het komende jaar willen we het aanbod van trainingen in Kisozi weer gaan uitbreiden.

We willen graag een training Hippe Sandalen maken opzetten.

Voordat we die training ook daadwerkelijk kunnen opzetten willen we een groep laten trainen door Tandika Uganda.  Tandika Uganda geeft laagdrempelige trainingen in het maken van leren sandalen: er zijn geen ingewikkelde machines of dure materialen nodig om sandalen te kunnen maken.

Jonge mensen die de training hebben gevolgd kunnen snel aan de slag met het maken van eigen sandalen en het verdienen van een inkomen door de verkoop van sandalen op de lokale markt.

Uit de groep die we willen trainen zullen 2 of 3 mensen gekozen die gaan helpen bij het overbrengen van de kennis op nieuwe groepen.

Om dit te kunnen realiseren hebben we een nieuwe crowdfunding gestart.  Dit keer bij GoFundMe.  De campagne is hier te vinden.  Wil je ons helpen deze campagne tot een succes te brengen? Dat kun je doen door de campagne te delen via mail, facebook of twitter.  Of door te doneren.

%d bloggers liken dit: