Mommaluv Event

Gisteren vond in Kisozi een geweldig event plaats: een heus Mommaluv event.  Maar liefst 50 mamas, papas en babietjes ontvingen dank zij stichting Mommaluv een Mommaluv pakket.  Nu we zoveel mamas, papas en babietjes bij elkaar hadden om een Mommaluv pakket uit te reiken, wilden we hier ook graag iets speciaals van maken.  Het Mommaluv Event vond plaats op het terrein van het trainingcentrum in Kisozi en dit terrein was dan ook prachtig versierd voor de gelegenheid.  De local chairman van Bukyatifu en de verpleegster van de medische post in Kisozi waren ook uitgenodigd voor het event en er werd voorlichting verzorgd over hygiene, het belang van inenten en family planning.  Alle mamas, papas en babietjes kregen het welbekende Mommaluv pakket met daarin dingen als: een wasteil, zeep, verzorgingsproducten voor de baby, babykleding, lakens en dekens, rijst, suiker en een muskietennet.   De vreugde onder deze onder groep was enorm!  We zijn geweldig blij met de jarenlange samenwerking die we inmiddels hebben met Mommaluv.  Wat groots dat we zoveel babietjes in één keer een betere start in het leven hebben kunnen geven.  Voor meer foto’s en videomateriaal, bezoek onze Facebook pagina.

%d bloggers liken dit: