Tandika Uganda training succesvol

De training Trendy Sandalen maken door Tandika Uganda is in Kisozi succesvol afgerond.  Afgelopen week volgde een enthousiaste groep van meer dan 20 deelnemers de driedaagse training, die plaatsvond bij het trainingscentrum in Kisozi.  In die drie dagen leerden de deelnemers alles over gereedschappen die gebruikt worden bij het maken van sandalen, over materialen die men nodig heeft en oefenden ze zelf met het maken van diverse modellen en maten.  Het enthousiasme waarmee de groep aan het werk was geweldig.  Aan het eind van de drie dagen hebben alle deelnemers een certificaat van deelname en afronding van de training ontvangen.  We gaan ons nu buigen over het vervolg van dit project: het permanent aanbieden van deze training op onze eigen locatie.  We hopen dat de deelnemers aan de training het geleerde daadwerkelijk oppakken om zelf sandalen te gaan maken en er een inkomen mee te verdienen.  Daarnaast laten we de groep niet zomaar los, we gaan zeker met groep deelnemers kijken op welke wijze we hen verdere ondersteuning kunnen bieden om hun eigen onderneming op te zetten.

%d bloggers liken dit: