Koop trendy sandalen, steun de makers

Afgelopen maand heeft Tandika Uganda meer dan 20 jonge mensen getraind in het maken van trendy sandalen. De groep was super enthousiast en iedereen heeft nu genoeg skills om zelf aan de slag te kunnen gaan met het maken van hippe sandalen en het opbouwen van een toekomst. Voor de meesten is de aanschaf van startmaterialen om zelf te beginnen nogal lastig. Vandaar dat we een aantal allereerste hippe sandalen verkopen. Deze sandalen zijn hun allereerste producten, dus wat je krijgt zijn geenszins de meest perfecte sandalen: af en toe zie je nog wat pennenstrepen van lijnen die ze getrokken hebben en de zool is soms niet perfect kaarsrecht. Waar het om gaat is dat je een product krijgt dat met veel enthousiasme en inzet is gemaakt en dat je met jouw aankoop de aanschaf van eerste startmaterialen voor een deelnemer bekostigd. Dank zij jou kunnen de deelnemers dus hun eigen sandalen-business starten. Met de verkoop van de sandalen op de foto’s kunnen we de eerste 7 deelnemers voorzien van startmaterialen. Elk paar kost € 25 (inclusief verzendkosten) en deze opbrengst gaat rechtstreeks naar de maker. We houden je vervolgens op de hoogte van de stappen en vorderingen die ze maken. De maten zijn zichtbaar op de foto’s. Stuur ons een bericht via onze facebookpagina of mail bij interesse.

%d bloggers liken dit: