Worldschool Event 2020

13 Februari jl. vond het jaarlijkse Worldschool Event plaats op het Alfrink College in Zoetermeer. Egoli Africa kon dit jaar door omstandigheden helaas niet bij de presentaties zijn tijdens het Worldschool Event, maar is blij dat de honneurs werden waargenomen door Erik Vos en Koviljka Pacin van de Worldschool. Verschillende groepen presenteerden de uitkomsten van hun onderzoek over hoe men in Oeganda eco vriendelijke briquettes kunnen maken, in groepen beter kunnen samenwerken om een varkensproject te runnen en hoe een website ingezet kan worden om docenten in Oeganda met elkaar lesmaterialen te laten uitwisselen. Op dit moment zijn we bezig alle onderzoeken en materialen te lezen en bekijken en terugkoppeling te geven aan de Worldschool groepen. Wij willen alle Worldschool groepen van het schooljaar 2019-2020 bedanken voor hun enthousiasme en inzet!

%d bloggers liken dit: