School groentetuin • School vegetable garden

In Kisozi is hard gewerkt aan de aanleg van een school groentetuin. Onze leerlingen krijgen op school een maaltijd en we vinden het belangrijk dat de school niet alleen afhankelijk is van de fees die leerlingen betalen om een training te volgen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de leerlingen samenwerken om hun eigen groentetuin te onderhouden. Ziria, onze docent naailessen, heeft de coördinatie op zich genomen. Er zijn onder andere paprika’s, uien, kool, wortelen en aubergines geplant.

In Kisozi, a lot of work was done to set up a school vegetable garden. Our learners receive a meal at school and we think it is important that the school is not only dependent on the fees that learners pay to attend a training. We also think it is important that the students work together to maintain their own vegetable garden. Ziria, our tailoring teacher, coordinates work in the vegetable garden. Peppers, onions, cabbage, carrots and egg plant have been planted.

%d bloggers liken dit: