Worldschool opdrachten 2020-2021 • Worldschool assignments 2020-2021

We hebben voor het schooljaar 2020-2021 onze Worldschool opdrachten al klaar. Inmiddels staat de opdrachten ook online op de website van de Worldschool. Komend schooljaar hebben we maar liefst 6 opdrachten in de aanbieding. De opdrachten varieren van een opdracht over een marketing plan voor eco vriendelijke briketten, educatieve materialen om trainers te trainen tot een opdracht over een model boerderij bij de school in Kisozi en een opdracht over het opzetten van een leesprogramma voor dropouts.

We have already completed our Worldschool assignments for the year 2020-2021. The assignments are also available online on the World School website. Next school year we offer no less than 6 assignments. The assignments vary from an assignment about a marketing plan for eco-friendly briquettes, educational materials to train trainers to an assignment about a model farm at the school in Kisozi and an assignment about setting up a reading program for dropouts.

%d bloggers liken dit: