Maatregelen in Oeganda • Measures in Uganda

In Oeganda treden vanaf vrijdag een aantal maatregelen in werking ter preventie van de verspreiding van het coronavirus. Zo gaan alle scholen een maand lang dicht en zijn bijeenkomsten een maand lang niet toegestaan. Dat betekent dat ook wij de deuren van het trainingscentrum sluiten de komende maand. Er vinden geen trainingen plaats, geen Farm Stew workshops of andere workshops en er worden geen birthkits uitgegeven. Als team werken we de komende maand samen achter de schermen.

In Uganda, a number of measures to prevent the spread of the coronavirus shall be effective from Friday on. Schools will close their doors for a full month and meetings are not allowed amongst others. That means we are closing the doors of our training center this coming month. There shall be no trainings, no Farm Stew workshops or other workshops and no birthkits will be given out. As a team, we shall be working together behind the scenes.

 

%d bloggers liken dit: