Trendy sandalen te koop • Trendy sandals for sale

Zo langzamerhand gaan we weer richting de zomer met warmere temperaturen en beter weer. Toen we de eerste groep trendy sandalenmakers hadden opgeleid zaten we eigenlijk net aan het einde van de zomerperiode in Nederland en gingen we richting de herfst. De eerste groep hippe sandalenmakers hebben het niet makkelijk in Oeganda op dit moment: werk ligt stil, openbaar vervoer ligt plat en velen hebben geen inkomen meer op dit moment. Maar…na deze wereldwijde crisis zullen er ook weer betere tijden gaan aanbreken en zal het leven ook weer langzaam opgepakt moeten worden. We willen onze sandalenmakers een steuntje in de rug geven. En daarom hebben we deze sandalen in de aanbieding. Het zijn geenszins perfecte sandalen. Sterker nog: soms zie je ergens een pennenstreep en is de zool niet super glad rond geschuurd. Maar dat is juist de charme eigenlijk. Het zijn de eerste sandalen gemaakt door een heel enthousiaste en gemotiveerde groep jonge mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken om hun werk weer op te pakken en materialen aan te schaffen. Met de opbrengst steun je de maker van de sandalen, de opbrengst gaat volledig naar hen en is bedoeld om weer op beide benen te kunnen staan. Onder het kopje “shoppen” op onze Facebook pagina zijn de sandalen en hun maten enz. te vinden.  Daarnaast zijn ze ook te zien op de site van Amayinja Crafts.  Bij interesse kun je ons ook een bericht sturen.

Gradually we are moving towards the summer with warmer temperatures and better weather. When we had trained the first group of trendy sandal makers, we were actually at the end of summer in the Netherlands and we were heading towards autumn. The first group of trendy sandal makers are not having an easy time in Uganda at the moment: work is halted, public transport is down and many have no income at the moment. But … after this global crisis, better times will come and life will have to be picked up again slowly. We want to give our sandal makers a helping hand. And that’s why we have these sandals on offer. They are by no means perfect sandals. In fact, sometimes you see a pen stripe somewhere and the sole is not sanded super smoothly. But that is exactly the charm. These are the first sandals made by a very enthusiastic and motivated group of young people who can use a helping hand to resume their work and purchase materials. With the proceeds you support the maker of the sandals, the proceeds go entirely to them and are intended to be able to stand on both feet again. The sandals and their sizes etc. can be found under the heading “shopping” on our Facebook page.  They can also be found on the website of Amayinja Crafts.  When interested, you can also send us a message.

%d bloggers liken dit: