GivingTuesdayNow

Over twee dagen is het #GivingTuesdayNow#GivingTuesdayNow staat op 5 mei in het teken van hulp aan goede doelen in moeilijke covid-19 tijden. Wij doen mee, omdat we mensen perspectieven willen geven om hun werkzaamheden weer op te pakken en het hoofd boven water te kunnen houden. We vragen jullie ons daarbij te helpen door te shoppen op deze pagina, online te doneren of een directe bijdrage te leveren via NL74 RABO 0124 1287 50 (stichting Egoli Africa). De steun op #GivingTuesdayNow gaat naar de hippe sandalenmakers in Oeganda.

In two days, it will be #GivingTuesdayNow. On May 5th, #GivingTuesdayNow will be dedicated to supporting charities in difficult covid-19 times. We participate because we want to give people perspectives for resuming their work and earning an income again. We ask you to help us by shopping on this page, donating online or making a direct contribution to NL74 RABO 0124 1287 50. The support given on #GivingTuesdayNow will go to our trendy sandal makers in Uganda.

%d bloggers liken dit: