Mondkapjes • Face masks

Afgelopen dinsdag liet president Museveni weten dat het nu een MUST is om in het openbaar mondkapjes te dragen. Als onderdeel van ons covid-19 project waren we al gestart met het maken van ruim 2000 mondkapjes. Vooral als onderdeel van een voorlichtingscampagne. De mondkapjes zullen we verspreiden onder boda boda rijders, winkeliers en van deur tot deur verspreiden in Kisozi en omliggende dorpen met hulp van de mannen die ook de Mommaluv corona relief pakketten hebben bezorgd. Daarnaast plannen we een serie van 9 radioadvertenties over het gebruik van mondkapjes en hygiene.
 
Last Tuesday, President Museveni announced that it is now a MUST to wear face masks in public. As part of our covid-19 project, we had already started making over 2000 mouth masks. Especially as part of an awareness campaign. We will distribute the masks among boda boda riders, shopkeepers and door to door in Kisozi and surrounding villages with the help of the men who also delivered the Mommaluv corona relief packages. In addition, we plan a series of 9 radio advertisements about the use of mouth masks and hygiene.
%d bloggers liken dit: