TuesdayGivingNow

Vandaag is het #GivingTuesdayNOW. Een extra dag waarbij je de impact van mensen die in actie komen kunt versterken. #GivingTuesdayNOW staat vandaag in het teken van de strijd tegen covid-19. Ook wij doen daaraan mee, omdat de gevolgen ook voor ons voelbaar zijn, maar nog meer voor de mensen uit de regio in Oeganda waar we werkzaam zijn. Je kunt ons werk ondersteunen door een online donatie, door te shoppen op onze Facebookpagina, een boek te bestellen bij Youbedo en te doneren aan ons project daar  of door direct te doneren via NL74 RABO 0124 1287 50 (stichting Egoli Africa).

Today is #GivingTuesdayNOW. An extra day where you can strengthen the impact of people who take action. #GivingTuesdayNOW is dedicated today to the fight against Covid-19. We are also participating in this, because the consequences also affect us, but even more so it affect the people from the communities in Uganda we work with. You can support our work by making an online donation, by shopping on our Facebook page, ordering a book from Youbedo and donating to our project there or by donating directly to NL74 RABO 0124 1287 50 (Egoli Africa).

%d bloggers liken dit: