4000 mondkapjes! • 4000 facemasks!

De afgelopen twee weken is er hard gewerkt aan het opnieuw maken van een grote voorraad mondkapjes. Opnieuw zijn er 2000 mondkapjes gemaakt. In totaal zijn er dus sinds april 4000 mondkapjes gemaakt door Ziria en twee leerlingen. Een monsterklus. De volgende stap is het verspreiden van deze mondkapjes. We worden overspoeld met telefoontjes en verzoeken om mondkapjes en we streven ernaar om alle 2000 zo snel mogelijk van een nieuwe eigenaar te voorzien.

Over the past two weeks, a lot of hard work has been done to make a new supply of face masks. Again 2000 face masks were made. In total, since April, 4000 masks have been made by Ziria and two students. A monster job. The next step is to spread these masks. We receive many, many calls and requests for face masks and we strive to get all 2000 masks new owners as soon as possible.

%d bloggers liken dit: