Covid-19 relief & awareness part 2

Afgelopen maand hebben we in Oeganda dank zij stichting Mommaluv en Wilde Ganzen maar liefst 50 kersverse moeders en hun babietjes kunnen voorzien van een Mommaluv corona relief pakket. Dank zij deze geweldige samenwerking kunnen we er nog een deel aan vast knopen. En daar zijn we de afgelopen twee weken mee bezig geweest. We hebben nogmaals een groot aantal pas bevallen vrouwen en hun babietjes voorzien van een Mommaluv pakket. De mannen op de boda bodas stonden weer paraat en zijn op pad gegaan om opnieuw ondersteuning aan mamas te geven in deze lastige tijden.   In totaal hebben we ruim 90 moeders en babies kunnen ondersteunen als onderdeel van het covid-19 relief project.

Last month we were able to provide 50 mothers and their newborns with a Mommaluv corona relief package in Uganda, thanks to the wonderful support of Mommaluv and Wilde Ganzen. Thanks to this great collaboration, we can carry out part 2 of our covid-19 relief program. And that is what we have worked on in Kisozi the last two weeks. We have provided a large number of women and their babies with a Mommaluv package again. The men who assisted us before,  have driven everywhere on their motorcycles and went out to give new support to mamas in these difficult times.  In total we have supported 90 mothers and babies as part of the covid-19 relief and awareness project.

%d bloggers liken dit: