Noodhulp voor ouderen • emergency relief for the elderly

Na ruim 90 moeders en hun babietjes voorzien te hebben van een Mommaluv pakket, hebben we tevens aandacht kunnen geven aan een andere kwetsbare groep: de ouderen in Kisozi en omgeving. Ook deze groep ontving van ons een noodpakket. We hebben meer dan 50 ouderen een beetje vooruit kunnen helpen hiermee. De pakketten van de ouderen omvatten dingen als posho, rijst, suiker, kool, tomaten, cooking oil en bonen. De leeftijden van de ouderen liggen tussen de 70 en de 90 jaar.

After providing more than 90 mothers and their babies with a Mommaluv package, we were able to pay attention to another vulnerable group: the elderly in Kisozi and surrounding villages. This group also received an emergency package from us. We have been able to help more than 50 elderly people with this. The packages of the elderly also include things like posho, rice, sugar, cabbage, tomatoes, cooking oil and beans. The ages of the elderly are between 70 and 90 years.

%d bloggers liken dit: