Nieuwe Mommaluv pakketten • New Mommaluv packages

Na de noodpakketten van de afgelopen maanden, hebben we de afgelopen twee weken eindelijk weer “normale” Mommaluv pakketten kunnen overhandigen. En onder normale Mommaluv pakketten verstaan we pakketten waarin een wasteil zit, babykleding, muskietennet, lakentjes, dekentjes, verzorgingsproducten voor de baby, rijst, suiker enz. De afgelopen maanden was het niet mogelijk om bijvoorbeeld dingen als babykleding en muskietennetten aan te schaffen. Bedankt stichting Mommaluv en ouders in Nederland die dit voor de moeders en hun babietjes in Oeganda mogelijk hebben gemaakt!

After the corona relief packages of the past months, we have finally been able to hand over “normal” Mommaluv packages again this week. And with normal Mommaluv packages we mean packages containing a washbasin, baby clothes, mosquito net, sheets, blankets, care products for the baby, rice, sugar, etc. In recent months it was not possible to buy things like baby clothes and mosquito nets, for example. Thank you Mommaluv and the fresh parents in the Netherlands who made this possible for the mothers and their babies in Uganda!

%d bloggers liken dit: