Stagemogelijkheden in 2021 • Internship possibilities in 2021

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven heeft Egoli Africa vocational center in Kisozi erkend als leerbedrijf voor de MBO opleiding tot onderwijsassistent. Daar zijn we erg blij mee. Op dit moment kunnen we door covid-19 uiteraard nog geen stagiaires ontvangen op de lokatie in Kisozi. We hopen dat medio april-mei 2021 de situatie sterk verbeterd zal zijn en dat we die mogelijkheid kunnen gaan bieden. De eerste stap, namelijk de erkenning door SBB, is in ieder geval gezet.

The Cooperation Organization on Vocational Education, Training and Labour Market has officially recognized Egoli Africa vocational center in Kisozi as a place where MBO students from the Netherlands who study to become a teaching assistant, can take an internship. We are very happy with this. At the moment we cannot receive interns at the location in Kisozi because of covid-19. We hope that in April-May 2021, the situation will have greatly improved and that we can offer that possibility. Anyhow, the first step, namely the certification by SBB, has been taken.

%d bloggers liken dit: