Watertank project deel 2 • Watertank project part 2

De watertank die de deelnemers aan het watertank project hebben gebouwd bij het medical center in Kisozi, is af. Althans, de watertank is in zoverre af dat ie nu eerst twee weken moet drogen en dat dan vervolgens de kraan, de goten en pijpen worden bevestigd.  Op Mercy and Love primary school is het erg stil. De school is nog steeds dicht in verband met covid-19. Er zijn op dit moment geen grote groepen leerlingen die toekijken wat er allemaal gebeurt. Dat maakt het werken aan de watertank wel een stukje makkelijker overigens voor de deelnemers. Ook de watertank hier is in zoverre af dat ie nu twee weken moet drogen en dat vervolgens de kraan, goten en pijpen bevestigd zullen worden.

The water tank that the participants in the water tank project built near the medical center in Kisozi, is finished. At least, the water tank is finished to the extent that it has to dry for two weeks and then the tap, the gutters and pipes shall be attached.  It is very quiet at Mercy and Love primary school. The school is still closed due to covid-19. At the moment there are no large groups of pupils watching what is happening. That makes working on the water tank a bit easier for the participants. The water tank here is also finished to the extent that it now has to dry for two weeks and that the tap, gutters and pipes will be attached in two weeks time.

%d bloggers liken dit: