Krantenartikel • Newspaper article

Onlangs interview Andre Mampako van het Vrijwilligers centrum in Wageningen ons voor een artikel in Stad Wageningen. Afgelopen woensdag verscheen dit leuke artikel in de krant. Mocht je ons willen ondersteunen: er zijn verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Kijk daarvoor eens bij de vacatures op de site van het Vrijwilligers centrum Wageningen of bij de vacatures op onze website.  Bij de vacatures van het Vrijwilligers Centrum Wageningen staat ook een vacature die heel geschikt is voor Engelstaligen: we zijn namelijk op zoek naar iemand die interesse heeft in het samenstellen van lesson kits voor workshops in Oeganda.

 

Recently, Andre Mampako from the Volunteer Center in Wageningen interviewed us for an article in the City of Wageningen. This nice article appeared in the newspaper last Wednesday. If you want to support us: there are several options for volunteering. Take a look at the vacancies of the Volunteer Center Wageningen or at the vacancies on our website.  Among the vacancies of the Volunteer Center Wageningen there is also a vacancy that is very suitable for English speakers: we are looking for someone who is interested in putting together lesson kits for workshops in Uganda.


%d bloggers liken dit: