Egoli Africa vocational center gaat weer open! • Egoli Africa vocational shall reopen!

De bouw van de nieuwe klaslokalen verloopt voorspoedig. Ook de finishing touch van het hoofdgebouw krijgt steeds meer vorm. Maar het meest geweldige nieuws is toch wel: Egoli Africa vocational center gaat weer open!! Vanaf volgende week openen we voor het eerst in maanden de deuren weer. Omdat we op dit moment bezig zijn met bouwwerkzaamheden en omdat we na zullen moeten denken over hoe we op verantwoorde wijze de lessen kunnen geven, gaan we in stapjes open. We gaan met het onderwijzend personeel om de tafel zitten om de heropening voor te bereiden.
 
The construction of the new classrooms is progressing well. The finishing touch of the main building is also moving on well. But the most amazing news is: Egoli Africa vocational center is opening again !! Starting next week, we will open the doors for the first time in months. Because we are currently busy with construction works and because we will have to think about how we can restart the lessons in a responsible manner, we will open in phases. We shall sit down with our teaching staff to prepare for the reopening.
%d bloggers liken dit: