Workshop voor sandalen makers • Workshop for sandal makers

De eerste groep hippe sandalen makers die vorig jaar de training afrondde doen deze week mee aan een tweedaagse workshop over entrepreneurship. En ze frissen hun skills nog eens op. Ze krijgen een starterskit overhandigd met daarin materialen die ze kunnen begrijpen om zelfstandig als hippe sandalen maker aan de slag te gaan. Na het afronden van de training vorig jaar, waren deze sandalen makers in spé niet in staat om zelf een starterspakket aan te schaffen. Vervolgens kwam daar covid-19 overheen. Deze groep krijgt een steuntje in de rug om weer op eigen benen te staan.
The first group of trendy sandal makers who completed the training last year are participating this week in a two-day workshop on entrepreneurship. And they refresh their skills once again. They shall be handed a starters kit containing materials that they can use to work independently as a trendy sandal maker. After completing the training last year, these aspiring sandal makers were unable to purchase a starters kit themselves. Then covid-19 happend… This group gets a helping hand to be able to stand on their own two feet again.
%d bloggers liken dit: