Hippe sandalen makers krijgen starterskit • Trendy sandal makers receive starters kit

De groep trendy sandalen makers die vorig jaar hun training afrondden hebben hun skills opgefrist, een tweedaagse training entrepreneurship gevolgd en… een starterskit met materialen ontvangen. In de starterskit zitten materialen als lijm, schaar, hamer, meetlint, leer, templates van zolen (om verschillende maten sandalen te kunnen maken), materialen om versieringen en sluitingen aan te brengen enz. We gaan deze groep volgen om te kijken hoe succesvol zij de komende tijd zullen zijn.
The group of trendy sandal makers that completed their training last year refreshed their skills, followed a two-day entrepreneurship training and … received a starters kit with materials. The starters kit includes materials such as glue, scissors, hammer, tape measure, leather, templates of soles (to make different sizes of sandals), materials to apply decorations etc. We are going to follow this group to see how successful they will be the time to come.
%d bloggers liken dit: