Farm Life workshops

Tot het eind van het jaar hebben we maar liefst 6 Farm Life workshops in de planning staan. We organiseren de komende tijd workshops in de volgende dorpen: Isiimba village, Naikesa village, Bulondo village, Bwando village, Bubago village en Bubwege village. Afgelopen donderdag deed weer een leuke groep deelnemers enthousiast mee. De interesse is groot merken we. Onze trainers krijgen zelfs regelmatig nieuwe verzoeken om ergens workshops te organiseren.
***
Until the end of the year we have no fewer than 6 Farm Life workshops planned. In the coming period we will be organizing workshops in the following villages: Isiimba village, Naikesa village, Bulondo village, Bwando village, Bubago village and Bubwege village. Last Thursday another nice group of participants participated enthusiastically. We notice there’s great interest. Our trainers even regularly receive new requests to organize workshops somewhere.
%d bloggers liken dit: