Mommaluv kerst event • Mommaluv Christmas event

In Kisozi hebben we net voor de kerstdagen dank zij stichting Mommaluv een mini Christmas Mommaluv event kunnen organiseren. 15 mamas en hun babietjes hebben een Mommaluv pakket ontvangen en zo vlak voor de kerstdagen is dat eigenlijk een geweldig kerstcadeau. We hebben onlangs tenten aan kunnen schaffen voor onze verschillende workshops. We hoeven dan niet meer alleen in de open lucht te zitten. Als het regent is dit enorm handig en het helpt ook tegen de warmte. In ieder geval hebben de tenten een eerste vuurdoop gehad: we hebben namelijk ook een Mommaluv seminar georganiseerd. De moeders kregen voorlichting over het vaccinatieprogramma voor kinderen, family planning, hygiene en covid-19. Met dit geweldige event sluiten we onze activiteiten voor dit jaar af. De leerlingen van Egoli Africa vocational center hebben tot eind januari vakantie en ook onze staff geniet even van de kerstvakantie. Als de verkiezingen in Oeganda (op 14 januari) achter de rug zijn, gaan we met frisse moed het nieuwe jaar starten.
***
In Kisozi we were able to organize a mini Christmas Mommaluv event just before Christmas thanks to Mommaluv. 15 mamas and their babies have received a Mommaluv package and just before Christmas, it is actually a great Christmas present. We have recently been able to purchase tents for our various workshops. We no longer have to conduct our workshops in open air. When it rains this is very useful and it also helps against the heat. In any case, the tents have been used for the first time: we also organized a Mommaluv seminar. The mothers followed a seminar about the vaccination program for young children, family planning, hygiene and COVID-19. With this great event we conclude our activities for this year. The pupils of Egoli Africa vocational center have a holiday until the end of January and our staff is also enjoying the Christmas holidays. When the elections in Uganda (on January 14) are over, we will start the new year with fresh enthusiasm.
%d bloggers liken dit: