Vacatures voor vrijwilligers • Volunteer opportunities

Onlangs vond er weer leuk online overleg plaats met vrijwilligers. We deelden ideeën over het sponsorship programma, nieuwe flyers, social media en hoe we jongeren in Oeganda kunnen betrekken bij interactie en op social media. Zin om je bij ons aan te sluiten? Laat gerust een berichtje achter. Verder hebben we een aantal leuke vrijwilligersfuncties. Misschien is het iets voor jou? Kijk even bij onze vacatures.
***
Recently there we had a nice online meeting with volunteers. We shared ideas about the sponsorship program, new flyers, social media and how we can involve youths in Uganda in interaction and on social media. Would you like to join us? Feel free to leave a message. We also have a number of nice volunteer positions. Maybe it’s something for you? Take a look at our volunteer opportunities.
%d bloggers liken dit: