Sponsorship

Op het gebied van sponsorship gebeuren op dit moment ontzettend mooie dingen. We kunnen door extra ondersteuning maar liefst 7 nieuwe kinderen naar school laten gaan. Andrew, Edith, Precious, Sandra, Hamidu, Martha en Aisinansi beginnen op 6 april op hun nieuwe school, Global View primary school in Kisozi. Alle kinderen zijn nog nooit of al een paar jaar niet meer naar school geweest, dus het best spannend voor ze.

We vinden het daarnaast ontzettend leuk dat Natasha, die we al een paar jaar door de basisschool proberen te loodsen, nu ook een sponsor heeft.We willen nog graag wat andere kinderen aan een vaste sponsor koppelen.

Wil je meer weten? Stuur gerust een bericht!

Concerning sponsorship, great things are happening at the moment. Thanks to extra support, we can send as many as 7 new children to school. Andrew, Edith, Precious, Sandra, Hamidu, Martha and Aisinansi will start on April 6 at their new school, Global View primary school in Kisozi. All children have never been to school or have not been to school for a few years, so it is quite exciting for them.

We also really like it that Natasha, who we have been trying to guide through primary school for a few years, also has a sponsor now.We would love to link more children to a permanent sponsor. Do you wish to learn more?

Just send us a message!

%d bloggers liken dit: