Kisozi shop

Madia bemant de shop in Kisozi. Er is veel vraag naar Kitenge stoffen en nu de scholen net begonnen zijn, verkopen de school uniformen goed. Op de veranda voor de winkel kunnen klanten hun kleding laten verstellen of repareren en worden er ter plekke school uniformen gemaakt. De winkel sluit aan bij de trainingen die op school worden aangeboden: kleding, schooluniformen, sandalen en schoenen, tassen, haar accessoires en haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar.

Madia runs the shop in Kisozi. Kitenge fabrics are popular and now that the schools have just started, the school uniforms are selling well. On the veranda in front of the store, customers can have their clothes mended or repaired and school uniforms are made. The shops offers what learners at Egoli Africa vocational center learn: clothes, school uniforms, sandals and shoes, bags, hair accessories and hair care products are available.

%d bloggers liken dit: