Sponsorprogramma groeit enorm • Sponsorship program expands

Het sponsorprogramma is de afgelopen weken enorm gegroeid. Op dit moment gaan er maar liefst 30 kinderen, jongeren en studenten naar school! Ook Hannah, Lukia, Joan, Marion Mwagazi en Marion Nakigozi hebben groen licht gekregen om een opleiding als verpleegkundige of verloskundige te gaan volgen. En dank zij een nieuwe sponsor kunnen nu ook Alex, Gorret, Mary, Babra, Hellen, Prossy en Tapenensi naar school. Een aantal kinderen zijn al heel lange tijd niet naar school geweest en hebben op school eerst een test moeten doen om te kijken in welke klas zij kunnen starten.

We zijn op zoek naar sponsors om nog meer kinderen een onderwijs te kunnen geven. Meer weten? Neem contact op met ons.

The sponsorship program has grown tremendously the last weeks. At this moment, 30 children, youths and students can go to school! Hannah, Lukia, Joan, Marion Mwagazi and Marion Nakigozi have been given green lights as well to start a studies in nursing and midwifery. And thanks to a new sponsor Alex, Gorret, Mary, Babra, Prossy and Tapenensi can also go to school. A number of children have not been to school long and had to take tests to determine in which class they could start.

We are looking for sponsors such that more children can go to school. Want to know more? Contact us.

%d bloggers liken dit: