Worldschool assignments 2021-2022

De zomervakantie staat voor de deur. En wij kijken alvast vooruit naar het nieuwe schooljaar. Leerlingen in het voortgezet onderwijs die voor hun profielwerkstuk aan een opdracht voor de Worldschool willen werken kunnen onder andere één van onze opdrachten kiezen. Onze opdrachten staan al online op de website van de Worldschool. Wat ook leuk is, is dat er dit jaar 3 inspirerende opdrachten van onze collega’s van Initiative Uganda bij zijn. De opdrachten van Egoli Africa waaruit leerlingen kunnen kiezen zijn: 1) het ontwerpen van een health guide voor ouders 2) het opzetten van een safe water campagne 3) het maken van een ontwerp voor een model boerderij 4) een digitale uitwisseling tussen Oegandese en Nederlandse leerlingen 5) educatieve materialen voor Farm Life workshops en 6) een alfabetiseringsprogramma voor drop outs.

The summer holidays in the Netherlands are about to start. And we are already looking ahead, focusing on the new school year. Secondary school pupils who want to work on an assignment for the Worldschool for their “profielwerkstuk” can choose one of our assignments. Our assignments are already online on the Worldschool website. What is also nice is that this year there are 3 inspiring assignments to chose from by our colleagues from Initiative Uganda. The assignments of Egoli Africa from which students can choose are: 1) designing a health guide for parents 2) setting up a safe water campaign 3) creating a design for a model farm 4) a digital exchange between Ugandan and Dutch students 5) educational materials for Farm Life workshops and 6) a literacy program for dropouts.

%d bloggers liken dit: