Change the Game Academy

Door de lockdown in Oeganda werd de cursus “Change the Game Academy” in samenwerking met het Uganda National NGO Forum en Wilde Ganzen uitgesteld. Gelukkig heeft deze cursus nu wel plaatsgevonden. We vinden het belangrijk om ook in ons eigen team te investeren. De cursus stond in het teken van Local Fundraising en het mobiliseren van de achterban in eigen land (Oeganda). David Kawomera en Kameri Rogers volgden deze training in Kampala.

Because of the lockdown in Uganda, the course “Change the Game Academy” in collaboration with the Uganda National NGO Forum and Wilde Ganzen was postponed. Fortunately, the course has now taken place. We believe it is important to also invest in our own team. The course focused on Local Fundraising and mobilizing supporters in their own country (Uganda). David Kawomera and Kameri Rogers followed the training in Kampala.

%d bloggers liken dit: