Sponsor studenten terug op school • Sponsored students back at school

Het was een grote domper dat een aantal maanden geleden de scholen in Oeganda opnieuw dichtgingen en al onze sponsorleerlingen weer thuis kwamen te zitten. De eerste vocational scholen hebben hun deuren weer open mogen doen. Al onze sponsorleerlingen die een opleiding tot verpleegster of verloskundige volgen zijn weer terug op school. De meesten gaan binnenkort examens doen, ondanks dat ze amper op school zijn geweest. Na deze examens begint voor hun het tweede semester van hun eerste jaar. We kregen deze foto’s van de studenten toegestuurd.

It was a huge disappointment that a few months ago, the schools in Uganda closed again and all our sponsored students had to return home. The first vocational schools have recently opened their doors again. All our sponsored students who are studying to become a nurse or midwife are back at school. Most of them will be taking exams soon, even though they have hardly been to school. After these exams, the second semester of their first year starts. We received these photos from the students.

%d bloggers liken dit: