Natasha Mukyala

Agnes Favor en Natasha Mukyala zijn twee zusjes.  Ze komen uit Kisozi en gaan naar Good Shepherd Nursery and Primary school in Kameke.  Favor zit in p1 en Natasha zit in p3.

De thuissituatie van de zusjes is erg breekbaar: ze wonen bij vader en een aantal andere broertjes en zusjes.  Moeder is niet in beeld en Favor en Natasha zijn de enige twee kinderen uit dit gezin die naar school gaan.  Vader heeft geen vaste baan, maar zou heel graag als kapper willen werken in Kisozi.  Vader vindt het erg moeilijk om persoonlijke dingen voor zijn dochters te bekostigen, zoals kleding, sokken, schoenen en dingen die kinderen naar school mee moeten nemen: suiker, toiletpapier, een bezem.

We vinden het belangrijk dat de twee zusjes samen naar school kunnen blijven gaan.  Maar ook vinden we het belangrijk om vader te ondersteunen zelfstandiger te worden.  We willen hem helpen een kapperszaakje te starten en daarvoor de kappersbenodigdheden aan te schaffen.

Voor Favor en Natasha zijn we op zoek naar een vaste sponsor.  Voor € 25 per maand per kind kunnen we hen naar school laten gaan.

Voor vader is € 200 nodig om kappersgerei te kopen en hem te laten starten als kapper in Kisozi.

Vaste sponsor worden of een eenmalige bijdrage geven voor of de zusjes of vader? Dat kan via NL74 RABO 0124 1287 50 tnv Egoli Africa ovv Favor & Natasha. Of betaal veilig via paypal of ideal via deze link.

Wil je de vaste sponsor van Favor of Natasha worden, neem dan contact op.

Op de foto vind je Natasha bovenaan helemaal links, met Favor recht voor haar.