Stage • Internship

Op dit moment bieden wij geen mogelijkheden voor stages aan studenten buiten Oeganda .  Voor middelbare scholieren in Nederland is er wel de optie om een maatschappelijke stage bij ons te lopen.  In de nabije toekomst willen we mogelijkheden voor stages bieden aan studenten uit Oeganda zelf.

 

At this time, we do not offer internship opportunities to students outside Uganda. For secondary school students in the Netherlands there is the option to do a social internship with us. In the near future we want to offer internship opportunities to students from Uganda only.

 

Maatschappelijke stage

Zit je op de middelbare school en wil je een maatschappelijke stage bij ons lopen? Dat kan.  Als je interesse hebt om een maatschappelijke stage bij ons te lopen, neem dat gerust contact op om mogelijkheden te bespreken.  Als je een maatschappelijke stage bij ons loopt, betekent dat dat je veel vanuit je eigen huis/omgeving werkt.   Uiteraard is er wel regelmatig een contactmoment en overleg.   Mogelijkheden voor je maatschappelijke stage zijn bijvoorbeeld het Bonding & Bridging project (het samenstellen van educatieve lespakketten die gebruikt kunnen worden in Oeganda).  Maar ook het bedenken van een leuke campagne of fundraising activiteiten behoren tot de mogelijkheden.  Er is zeker ruimte voor eigen inbreng.