Doneren

Egoli Africa is afhankelijk van ondersteuning van partners, donors en sponsors om het werk in Oost Oeganda uit te kunnen voeren.  Elke donatie groot of klein is daarom van harte welkom.

Doneren kan op verschillende manieren:

Een donatie kan worden overgemaakt naar het rekeningnummer van de stichting.  Het rekeningnummer van de stichting is NL74 RABO 0124 1287 50 tnv stichting Egoli Africa.

Egoli Africa heeft de ANBI status.  Giften zijn dus bij de belasting aftrekbaar.

Via onze website kan in een veilige omgeving gedoneerd worden via ideal of paypal voor projecten of ten behoeve van sponsorship.  Op de pagina’s van de kinderen en jongeren die een sponsor nodig hebben om naar school te kunnen blijven gaan is een link aanwezig waarmee je in een veilige omgeving kan doneren.  Op de pagina’s van de verschillende projecten is deze link ook aanwezig.    Bij doneren via paypal of ideal kun je van tevoren ook aangeven welk doel of activiteit gekoppeld moet worden aan je donatie.

Als je een donatie overmaakt naar het rekeningnummer van de stichting en je wilt naar aanleiding daarvan persoonlijk contact, neem dan gerust contact op via info@egoliafrica.org.

%d bloggers liken dit: