Vacatures

Alle vacatures zijn vrijwilligersfuncties.

Lesmaterialen samenstellen

Vind je het leuk om lespakketten samen te stellen met educatieve materialen voor docenten en social workers in Oeganda? Dan kunnen we jouw talent gebruiken! We willen graag lespakketten samenstellen voor de trainers van Egoli Africa vocational center en kunnen daarbij hulp gebruiken.   De lespakketten moeten educatieve materialen en lesplannen bevatten voor verschillende doelgroepen, zoals jongeren, kinderen op de basisschool en volwassenen.   We willen graag een collectie van materialen hebben over diverse onderwerpen op het gebied van gezondheid en landbouw.  Denk aan lessen over het verbeteren van hygiene, tanden poetsen, een gezonde levensstijl, het verbouwen van groenten enz.  Onze trainers kunnen deze lesmaterialen gaan gebruiken tijdens workshops.   Het mogen bestaande materialen zijn, maar je mag ook nieuw materiaal maken.  Onze trainers zullen dan de keuze hebben uit verschillende materialen die ze kunnen gebruiken voor hun workshops.  Daarnaast kunnen we deze materialen ook delen met andere docenten en social workers op de website van Bonding and Bridging.  Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail ons.

 

Fundraiser

Om onze projecten in Oeganda uit te kunnen voeren, hebben we ondersteuning nodig. Vind je het leuk om je bezig te houden met fundraising, het bedenken van leuke activiteiten tbv fundraising en het opzetten van ludieke acties? Samen met andere vrijwilligers heb je de mogelijkheid om creatieve ideeën op dit gebied uit te werken en te organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Mail ons om je aan te melden.

 

Coordinator sponsorprogramma

Niet alle kinderen, jongeren en studenten die deel uitmaken van ons sponsorprogramma hebben een vaste sponsor. Voor een aantal van hen zijn we afhankelijk van algemene donaties en de opbrengst van verkoop van Lady Africa producten. Heb jij ideeën over het uitbreiden van het sponsorprogramma, het koppelen van meer vaste sponsors aan kinderen, jongeren en studenten en acties tbv het sponsorprogramma? Dan is de taak van coordinator sponsorprogramma vast iets voor jou! Als coordinator sponsorprogramma hou je je bezig met het vinden van meer vaste sponsors, donaties tbv het sponsorprogramma, het koppelen van sponsors aan deelnemers van het sponsorprogramma, de uitbreiding van het aantal kinderen en jongeren in Oeganda dat deelneemt aan het sponsorprogramma in overleg met het team in Oeganda, het terugkoppelen naar sponsors en het begeleiden van contact tussen sponsors en hun sponsorkinderen. Je hebt veel vrijheid om invulling te geven aan deze taak. Meld je aan.

 

Social media designer

Egoli Africa als ngo en Lady Africa als project zijn nog niet sterk zichtbaar en aanwezig op instagram en youtube. Wij zijn op zoek naar een social media designer die een boost will geven aan onze zichtbaarheid op deze kanalen. Heb jij ervaring in het plaatsen van goede video content op deze kanalen en wil jij in samenwerking met het team in Oeganda en jongeren daar, zorgen voor de beschikbaarheid van geschikte visueel materiaal op deze platforms? Wij komen graag in contact met jou.

Haak en breilessen op locatie in Oeganda

We zijn op zoek naar iemand die haak en/of breilessen wil geven op locatie in Oeganda.   De haak en/of breilessen geef je op Egoli Africa vocational center in Kisozi.  Dat doe je samen met onze Oegandese docente die haaklessen geeft.

Het niveau van de deelnemers aan de haak en/of breilessen is: (onervaren) beginners.  Je geeft les aan maximaal 20 vrouwen die nog niet vaardig zijn in het haken of breien.  Materialen voor de lessen zijn aanwezig op het Egoli Africa vocational center in Kisozi.

Je bent welkom voor een korte workshop waarbij je de vrouwen een eenvoudig patroon leert.  Je bent ook welkom voor een wat langere periode, bijvoorbeeld voor een haak-werk-vakantie van twee weken.  Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Om workshops of een wat langere periode van lessen te geven ben je bereid om 1. Tussen Jinja en Kisozi heen en weer te reizen om je vrijwilligerswerk uit te voeren of 2. Om gedurende je verblijf nabij Kisozi (een kleine, plattelandsgemeenschap) te verblijven. 

Kisozi ligt in Kamuli district op zo’n 50 minuten van Jinja.  Het is een typisch plattelandsdorpje in Oeganda: de omstandigheden zijn misschien “primitiever” dan je gewend bent en indien je besluit twee weken nabij Kisozi te verblijven dan stel je je erop in dat de omstandigheden anders zijn dan in Nederland of een stadje als Jinja.  Besluit je nabij Kisozi te verblijven, dan verblijf je in een eenvoudig guesthouse in Nawanyago.  

Je bent welkom om bij ons vrijwilligerswerk te doen, maar je bent wel zelf verantwoordelijk voor de kosten van verblijf.   We bereiden je verblijf samen goed voor.

Heb je interesse? Mail ons.

 

 

%d bloggers liken dit: