Vacatures

Alle vacatures zijn vrijwilligersfuncties.

 

Haak en breilessen op locatie in Oeganda

We zijn op zoek naar iemand die haak en/of breilessen wil geven op locatie in Oeganda.   De haak en/of breilessen geef je op Egoli Africa vocational center in Kisozi.  Dat doe je samen met onze Oegandese docente die haaklessen geeft.

Het niveau van de deelnemers aan de haak en/of breilessen is: (onervaren) beginners.  Je geeft les aan maximaal 20 vrouwen die nog niet vaardig zijn in het haken of breien.  Materialen voor de lessen zijn aanwezig op het Egoli Africa vocational center in Kisozi.

Je bent welkom voor een korte workshop waarbij je de vrouwen een eenvoudig patroon leert.  Je bent ook welkom voor een wat langere periode, bijvoorbeeld voor een haak-werk-vakantie van twee weken.  Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Om workshops of een wat langere periode van lessen te geven ben je bereid om 1. Tussen Jinja en Kisozi heen en weer te reizen om je vrijwilligerswerk uit te voeren of 2. Om gedurende je verblijf nabij Kisozi (een kleine, plattelandsgemeenschap) te verblijven. 

Kisozi ligt in Kamuli district op zo’n 50 minuten van Jinja.  Het is een typisch plattelandsdorpje in Oeganda: de omstandigheden zijn misschien “primitiever” dan je gewend bent en indien je besluit twee weken nabij Kisozi te verblijven dan stel je je erop in dat de omstandigheden anders zijn dan in Nederland of een stadje als Jinja.  Besluit je nabij Kisozi te verblijven, dan verblijf je in een eenvoudig guesthouse in Nawanyago.  

Je bent welkom om bij ons vrijwilligerswerk te doen, maar je bent wel zelf verantwoordelijk voor de kosten van verblijf.   We bereiden je verblijf samen goed voor.

Heb je interesse? Mail ons.

 

 

%d bloggers liken dit: